Glæd dine børn med nye børnesenge

Hvis I har små børn i familien, så skal børnene jo med tiden have deres eget børneværelse, som skal møbleres med nye møbler og tilbehør, så dine børn sover godt hver nat. Til det formål bør du overveje forskellige former for børnesenge, da der faktisk findes mange former for senge til børn i flere aldre. Det er dels vigtigt for børn at lære at sove alene, og når man alligevel skal ofre penge på en ny seng, så kan man jo alligevel finde en passende seng til børneværelset. Hvis I har flere børn, så kan de muligvis deles om et soveværelse, og her bør i endda overveje en højseng eller en etageseng, da I udnytter pladsen bedst på den måde.

Typer af børnesenge på markedet

Der findes mange forskellige typer af børnesenge på det danske marked, og det gælder både sengenes udformning, design, størrelse, materialer og madrasserne. De mest udbredte børnesenge er disse:

  • Tremmesenge.
  • Etagesenge.
  • Enkeltsenge.
  • Højsenge.

Langt hovedparten af børnesenge er fremstillet af træ, men enkelte senge kan være fremstillet i metal. Da børnene vokser hurtigt, så bør i anskaffe børnesenge i en stor størrelse, så de kan anvendes i mange år fremover. I bør også tænke på, at børnesenge ikke kun er et sted for at sove men også en legeplads. Derfor er højsenge populære, da man så kan indrette en legeplads under selve sengen, således barnet sover i den øverste køje.

Visse typer børnesenge har endda indbygget en rutsjebane, således man kan glide behageligt hele vejen ned til gulvet, og visse modeller har endda indbygget hylder og skuffer, der jo kan anvendes til opmagasinering af børnenes legetøj. De fleste højsenge har en praktisk stige fastmonteret til sengen, således det er nemt at klatre op i sengen, og de fleste børnesenge har desuden et beskyttende rækværk, så børnene ikke kan falde ud af sengen, mens de sover.

Find møbler på nettet

Det kan være en glimrende idé at se på børnesenge i en lokal møbelforretning, så du kan få et indtryk af priser og modeller, og børnene kan også vise, hvilke typer børnesenge, de især foretrækker. Du bør dog være klar over, at det normalt er billigere og hurtigere at finde børnesenge online i en webshop, hvor de typisk også har et større udvalg at vælge imellem.

Hvis sengen så alligevel ikke lever op til dine forventninger, så har du heldigvis altid 14 dages fuld fortrydelsesret på alle onlinekøb, så derfor bør du overveje at købe børnesenge på nettet. Du kan finde et stort udvalg af børnesenge på IDEmøblers hjemmeside, da møbelkæden jo både har landsdækkende butikker men også en webshop, hvor du med få klik hurtigt kan se hele deres udvalg af møbler.