Få flere sengepladser med sovesofaer

Til mange formål kan du have stor glæde af sovesofaer, da de er praktiske og meget pladsbesparende. Både i dit eget hjem eller i dit sommerhus kan der ofte være behov for sengepladser til gæsterne, og så er det yderst praktisk lige at slå dine sovesofaer ned, så de fungerer som en seng i stedet for en sofa.

På den måde sparer du altså både plads og penge på en seng, som du måske kun sjældent har brug for, da du i hverdagen kan anvende din sovesofa som en almindelig sofa. I denne artikel kan du læse mere om sovesofaer, så du nemt kan finde en velegnet sovesofa til netop dit formål.

Typer af sovesofaer

De fleste sovesofaer har en sofaryg, der med et snuptag kan vippes bagover, så ryglænet ender med at ligge vandret og dermed udgøre halvdelen af en seng, mens sofaens siddeplads nu bliver sengens anden halvdel. Der vil ofte forekomme en lille fordybning mellem de to halvdele, men ofte er dette ikke nogen større gene, og du kan også købe en separat topmadras og få et helt plant underlag.

Andre typer sovesofaer består af moduler, der ligesom legoklodser kan placeres strategisk op ad hinanden. Når du vil ændre din modulopbyggede sofa til en sovesofa, løfter du bare modulerne og lægger dem alle på gulvet, så de nu tilsammen udgør et soveunderlag.

Der findes også sovesofaer beregnet til en enkelt person; til daglig fungerer de som en lænestol, der kan slås ned efter behov og blive til en lille sovesofa. Mange sovesofaer er så praktisk indrettede, at de har en skuffe under selve sofaen, hvor du kan have puder, lagen og sengetøj liggende.

Det tager kun få minutter at rede sengen, når du har en moderne sovesofa, og de er ofte komfortable at sove i, da de er godt polstrede og har en god affjedring. Hvis du ønsker ekstra god støtte og komfort, kan du med fordel vælge en sovesofa opbygget med HR skum og pocketfjedre. Her er liggekomforten ligeså god som med en god springmadras.

Find møbler på nettet

Det har aldrig før været så nemt og hurtigt at finde nogle passende sovesofaer, da du på nettet kan finde et stort og varieret udvalg af sovesofaer i de mange webbutikker. De har kun få driftsudgifter til husleje og personale, og derved kan de normalt tilbyde bedre priser end de traditionelle møbelforretninger.

Den kendte møbelkæde Biva har for nylig gået væk fra fysiske butikker og fokuserer mest på en webshop med kvalitetsmøbler til lave priser, så du kan på Biva.dk finde et stort udvalg af sovesofaer til gode priser. Udover de lave priser på nettet er der også andre fordele ved at handle online, idet du også altid har nem levering og mindst 14 dages fuld fortrydelsesret uanset årsagen til din fortrydelse.